Fri värdering

Hej,
fyll i dina uppgifter så
värderar jag din bostad
omgående.

Vänligen,
Youssef Bakali
REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Tack - jag kontaktar dig inom kort

Varvsgatan 6, 3,5 tr

Sekelskifte - Kakelugn - Låg avgift - Toppläge invid Högalidsparken

Fantastisk sekelskiftestvåa med lugnt och grönskande läge i attraktiva Hornstull - här bjuds på fri utsikt och riktigt ljusinsläpp, sekelskifteskaraktär med stora fönster, högt i tak och genomgående vackra trägolv samt en fungerande och praktfull kakelugn! Möjlig 3:a!

Basfakta

2 rum om 66 kvm
4.950.000 kr Utgångspris / Bud
2.670 kr/mån inkl värme, VA + 115 kr fiberbredband + 75 kr eldstadsavgift

Visningar

Söndag 21/10 kl: 15:00 - 15:45

Välkomna!

Mäklare

Youssef Bakali | youssef@innerstadsspecialisten.se
Tel: 070-935 36 24 | 08-666 00 04
Anmäl intresse

Mäklare

Youssef Bakali
youssef@innerstadsspecialisten.se
Tel: 070-935 36 24 | 08-666 00 04
Anmäl intresse

Gå ner

Varvsgatan 6, 3,5 tr

Sekelskifte - Kakelugn - Låg avgift - Toppläge invid Högalidsparken

Fantastisk sekelskiftestvåa med lugnt och grönskande läge i attraktiva Hornstull - här bjuds på fri utsikt och riktigt ljusinsläpp, sekelskifteskaraktär med stora fönster, högt i tak och genomgående vackra trägolv samt en fungerande och praktfull kakelugn! Möjlig 3:a!

Basfakta

2 rum om 66 kvm
4.950.000 kr Utgångspris / Bud
2.670 kr/mån inkl värme, VA + 115 kr fiberbredband + 75 kr eldstadsavgift

Visningar

Söndag 21/10 kl: 15:00 - 15:45

Välkomna!

Mäklare

Youssef Bakali | youssef@innerstadsspecialisten.se
Tel: 070-935 36 24 | 08-666 00 04
Anmäl intresse

Mäklare

Youssef Bakali
youssef@innerstadsspecialisten.se
Tel: 070-935 36 24 | 08-666 00 04
Anmäl intresse

Interiör

Ljuvlig och insynsskyddad tvåa med fri utsikt över takåsar, himmel och grönska. Bostaden bjuder på allt en sekelskiftesfantast kan önska såsom ljuvliga panoramafönster med låg bröstning och hög höjd som skapar fint ljusflöde och låter den fria utsikten stå i fokus. Vidare bjuder bostaden på vackra ljuspigmenterade furugolv i samtliga rum, generös takhöjd om cirka 3.10 - 3.14 meter och som kronan på verket en vacker och fungerande kakelugn i det rymliga sällskapsrummet. Det väl tilltagna köket bjuder på mycket goda arbets- och tillberedningsytor och en rejäl matplats med utrymme för 6 personer. Sovrummet rymmer med enkelhet både dubbelsäng och god förvaring i garderob och byråer och i vardagsrummet finns härliga öppna ytor som enkelt möbleras med både soffgrupp, TV-hörna och matbord för 10-12 personer. Planlösningen med både rum i fil och en genomgångshall går i klassisk sekelskiftesstil där var sak har sin plats och gör att bostaden ges en förhöjd känsla av rymd. Bostaden kan med enkla medel byggas om till en 3:a vilket gör detta till ett optimalt hem för såväl paret som söker öppna och härliga rumsytor som för barnfamiljen som söker ett hem med gedigen äldre charm i ett lugnt och attraktivt område en kort promenad från pulsen i Hornstull.

Föreningen är stabil med låg belåning och låga avgifter, 2015 drog man in fiberbredband till samtliga bostäder som läggs på avgiften med endast 115 kr per månad. Vidare har föreningen 5 lokaler som bidrar med goda intäkter och det finns 2 hyresrätter kvar som är en mycket god framtida intäkt. Föreningen håller just nu på med att bilda en balkonggrupp för att kartlägga intresse för balkonger, samt möjligheter till bygglov mot gatan på Varvsgatan och Heleneborgsgatan.

Kvarteren talar för sig själva. Med kontinental stämning och fartfylld atmosfär har området kommit att klassas som ett av Stockholms mest attraktiva. Hornstulls generösa utbud av caféer, butiker och service finns runt knuten samtidigt som naturen och lugnet är nära. Hornstulls galleria har bidragit med än mer service och lyft området ytterligare med bl.a. Restaurang Hornhuset som blivit ett av de hetaste ställena att hänga på. För den hurtiga finns här många olika gym att välja mellan, Sats, Friskis och Svettis och Nordic Wellness m.fl. Närhet till fina promenad- och joggingstråk längs vattnet samt till Reimersholme och Långholmen som sommartid bjuder på salta bad och andra somriga nöjen. Valmöjligheterna är många och trivseln är lätt att finna. Utmärkta kommunikationer med T-bana, pendeltåg vid Södra station och flertalet bussar. Välkommen till Hornstull!

Bostaden disponeras enligt följande:

HALL
Redan i hallen slås man av bostadens fantastiska rymdkänsla som skapas i kombination av den generösa takhöjden på över 3 meter och de vackra fönstren med låg bröstning och hög höjd. Invid entrén finns mycket god avhängning och utrymme för skohylla och härifrån öppnar hallen upp mot både köket och vidare mot vardagsrummet. Gott om utrymme finns för den som önskar installera en garderobsvägg alternativt dela av den inre delen av hallen till en mycket stor walk in closet i direkt anslutning till badrummet. Entrédörren är en säkerhetsdörr som dessutom försetts med ett digitalt kodlås som hanteras smidigt och enkelt med en mobilapp som man även kan manövrera på distans - en smart lösning som underlättar vardagen! Anordningen kan ingå vid överenskommelse.

VARDAGSRUM
Fantastiskt sällskapsrum med magiskt panoramafönster med rejäla överluftsfönster som sträcker sig upp mot taket och låter den fina utsikten över takåsar och himmel stå i fokus samtidigt som det skapar ett enastående ljusflöde. Här finns gott om utrymme för en rejäl soffgrupp med fåtöljer och ytterligare en matplats för 10-12 personer som komplement till den stora matplatsen som finns i köket. Väggarna är målade i en ljus blågrå nyans med fin ytfinish och golven är av ljuspigmenterade furutiljor som är genomgående för bostaden. I vardagsrummet nås även en djup walk in closet med suverän förvaring från golv till tak och den majestätiska kakelugnen med en vacker krona och mässingsdetaljer förgyller rummet och ger maximal mysfaktor till vardagsmyset på vinterhalvåret.

SOVRUM
Luftigt och lättmöblerat sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng, byråer och en arbetshörna. Här finns en rejäl garderob som erbjuder mycket god förvaring och även sovrummet bjuder på ett vackert panoramafönster med fri utsikt och bjuder dessutom på en glimt av Riddarfjärden.

KÖK
Genomgående för bostaden är att rummen imponerar med sin rymdkänsla och köket är inte ett undantag! Det fullutrustade köket har en varm färgsättning och snickerier i modern design som på ett snyggt sätt återspeglar den charmiga sekelskifteskaraktären. Köket är utrustat med varmluftsugn och köksfläkt i vitt utförande, integrerad kyl/frys, diskmaskin och en snyggt infälld induktionshäll. Här finns mycket förvaring i skåp och lådor och mycket goda tillberedningsytor. Arbetsbänken är av en påkostad gråmelerad granitskiva och ett snyggt fasat kakel lagt i halvförbandsmönster pryder väggen mellan bänken och överskåpen. Med fin utsikt invid det härliga fönsterpartiet finns en rejäl matplats för 6 personer.

BADRUM
I anslutning till hallen och sovrummet finner vi det rymliga badrummet som bjuder på ett rejält tvättställ med inbyggd kommod, en väggfast spegel samt ett extra spegelskåp med snygg förvaring av hygienartiklar, handdukstork, duschhörna samt en smidig tvättmaskin som ingår i köpet.

Varmt välkomna till ett boende att bli förälskade i!

Förening

Fastigheten
Brf Muttern 9 äger och förvaltar fastigheten Muttern 9 på Heleneborgsgatan 3 och Varvsgatan 6 i Stockholm. Fastigheten byggdes 1912 och föreningen förvärvade fastigheten 2004. Huset består av ett flerfamiljshus med totalt 45 lägenheter varav 43 är upplåtna med bostadsrätt och 2 med hyresrätt. Föreningen förvaltar också över 5 st lokaler med hyresrätt vilket ger goda intäkter till föreningen. Marken är upplåten med äganderätt, dvs ej tomträtt.

Det finns inga beslut om avgiftsförändringar (kontrollerat med styrelsen 2018-10-02).

Juridisk person accepteras ej som medlem i föreningen.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av MBF (Mälardalens Bostadsrättsförvaltning).
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift motsvarande 2,5 % av gällande prisbasbelopp (f.n. 1 138 kr) samt en pantsättningsavgift motsvarande 1 % av gällande prisbasbelopp (f.n. 455 kr/pant).

För mer information se föreningens hemsida: http://muttern9.se/

Bilder

Ståtlig fungerande kakelugn och mycket generösa sällskapsytor
Välkomna till en sekelskiftesdröm med kakelugn och stora fönster med högt läge
Enastående ljusflöde med fönster med låg bröstning och hög höjd
Vacker fungerande kakelugn
-
Inynsfritt läge med utsikt över takåsar, trädkronor och himmel
Gott om utrymme för stor matplats i både vardagsrum och kök
Fantastiskt kök med rejäl matplats
Full maskinell utrustning med integrerade vitvaror och stilrent utförande
Rejäla ytor gör matlagningen till ett nöje
Vacker marmorerad bänkskiva av ljus granit
Trevlig matplats invid det fantastiska fönsterpartiet
Modern funktion och smakfullt utförande som harmoniserar väl med sekelskifteskaraktären
Härligt med rum i fil som låter ljuset flöda
Gott om utrymme för dubbelsäng, nattduksbord och garderobsvägg
Härligt flöde och vackra furutiljor i samtliga rum
Högt i tak, charmiga höga golvsocklar och fina furugolv
Rymligt badrum med tvättmaskin
Välkomna till vackra Varvsgatan 6 invid Högalidsparken!
Pulsen och myllret i Hornstull nås med bara någon minuts promenad
Charmiga Bio Rio
Mysiga Lasse i Parken runt hörnet

Planritning

Karta

Intresseanmälan
Varvsgatan 6, 3,5 tr

Youssef Bakali

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Tel: 08-666 00 04
Mobil: 070-935 36 24
Epost: youssef@innerstadsspecialisten.se