Fri värdering

Hej,
fyll i dina uppgifter så
värderar jag din bostad
omgående.

Vänligen,
Youssef Bakali
REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Tack - jag kontaktar dig inom kort

Roslagsgatan 29, 2tr

Toppskick - Balkong - Centralt läge invid Odengatan

Smakfullt renoverad tvåa med balkong, genomgående hög standard och väl genomtänkta förvaringslösningar samt väldisponerade sällskapsytor.

Basfakta

2 rum om 58 kvm
4.295.000 kr Utgångspris / bud
3.454 kr/mån inkl värme, VA

Mäklare

Youssef Bakali | youssef@innerstadsspecialisten.se
Tel: 070-935 36 24 | 08-666 00 04
Anmäl intresse

Mäklare

Youssef Bakali
youssef@innerstadsspecialisten.se
Tel: 070-935 36 24 | 08-666 00 04
Anmäl intresse

Gå ner

Roslagsgatan 29, 2tr

Toppskick - Balkong - Centralt läge invid Odengatan

Smakfullt renoverad tvåa med balkong, genomgående hög standard och väl genomtänkta förvaringslösningar samt väldisponerade sällskapsytor.

Basfakta

2 rum om 58 kvm
4.295.000 kr Utgångspris / bud
3.454 kr/mån inkl värme, VA

Mäklare

Youssef Bakali | youssef@innerstadsspecialisten.se
Tel: 070-935 36 24 | 08-666 00 04
Anmäl intresse

Mäklare

Youssef Bakali
youssef@innerstadsspecialisten.se
Tel: 070-935 36 24 | 08-666 00 04
Anmäl intresse

Interiör

I denna charmiga och väldisponerade tvåa bor man på trendigt läge endast ett stenkast från Odengatans puls och med gångavstånd till Stureplan. Hemmet är i ett genomgående gott skick med ett välrenoverat kök med påkostade materialval, vardagsrum med generösa ytor för umgänge, stora middagar och utgång till den mysiga balkongen som bjuder på morgonsol. Sovrummet är lättmöblerat och rymmer dubbelsäng och invid sovrummet finns en rymlig walk in closet som är en riktig sanndröm för paret som inte vill kompromissa med förvaringsmöjligheter. Det fräscha duschrummet bjuder på snygg design, hög standard och dessutom förberett för tvättmaskin.

Arkitekturen som går i klassiskt 30-tal bjuder på generös takhöjd som tillsammans med de stora fönstren med låg bröstning och hög höjd inger en påtaglig känsla av rymd och låter sällskapsytorna bada i ljus. Vidare bjuder bostaden på vackra spanjolettöppnade fönster med fönsterbänk av sten och välskött golv av fiskbensmönstrad ekparkett. Superläge på Roslagsgatan med gångavstånd till såväl Stureplan som Odenplan. Ett levande område som erbjuder ett brett utbud av välrenommerade restauranger, mysiga caféer och trendiga butiker. För att nämna några trendiga vattenhål så ligger populära Svartengrens, Agrikultur, Buco Nero, Bar Nombre och populära brasserie Balzac i närheten. Café Nero, Pom & Flora och Non solo bar ligger inom radien och konkurrerar om vem som är trendigast, har bäst kaffe och godast lunch - här är det bara att välja! Goda burgare och kryddstarka korvar avnjuter du på Prime Burger respektive Lennart och bror som bägge ligger på Birger Jarlsgatan. Stockholms bästa och godaste pizzor enligt äkta italiensk pizzatradition finner du på trendiga Meno Male som finns på Roslagsgatan. Lägenheten ligger med närhet till såväl Handels, Universitetet, Karolinska och KTH. En perfekt placering för den som lever ett socialt och aktivt liv då SATS, World Class och flertalet joggingspår i Hagaparken och Lill-Jansskogen finns inom 5 minuters avstånd. Buss 2 och 4 går från Odengatan och från Tekniska högskolan går fler bussar, T-banan och Roslagsbanan. Odenplan erbjuder också flertalet bussar, tunnelbana och pendeltåg. Välkommen till kvarter du sällan kommer vilja lämna!

Bostaden disponeras enligt följande:

HALL
Yteffektiv hall med charmig hatthylla i vitt med flertalet klädkrokar i mässing, gott om utrymme för skohylla och ett lättskött klinkergolv i en melerad mörkgrå nyans. Entrédörren är en säkerhetsdörr.

BADRUM
Från hallen nås det smakfullt renoverade badrummet med duschhörna bakom vikbara duschdörrar i klarglas, både handdusch och takdusch, WC, väggfast spegel, dimmerstyrd belysning, två eluttag för exempelvis rakapparat och stylingverktyg samt ett snyggt handfat med inbyggd kommod för snygg förvaring av hygienartiklar. I badrummet finns även förberedelser för den som önskar installera en tvättmaskin. Väggarna är kaklade i ett snyggt vitt kakel i liggande mönster och golvet är av ljusgrå klinker.

KÖK
Det påkostade köket är renoverat och inrett i sval nordisk anda med full maskinell utrustning. Snickerierna går i en matt grå nyans med beslag av mässing och handtagslösa luckor på överskåpen, som snyggs bryts av mot den påkostade arbetsbänken av Carraramarmor. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, infälld induktionshäll, djup diskho, diskret köksfläkt och i högskåpen finns integrerad kyl/frys, inbyggnadsugn med micro-funktion från Siemens samt gott om skafferiutrymmen.

VARDAGSRUM
Underbart ljust och luftigt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp med fåtöljer och TV-hörna samt matplats som kan rymma stora middagssällskap på upp till 10 personer. Matplatsen är trevligt belägen invid vardagsrummets generösa panoramafönster och utgången till den charmiga balkongen med högt läge och utrymme för både bord, stolar och planteringar. I vardagsrummets ena hörn finns en djup garderob som rymmer både klädförvaring från golv till tak samt städmaterial, och en platsbyggd pargarderob med ytterligare klädförvaring. Väggarna är målade i vitt och golvet är av vacker fiskbensmönstrad ekparkett.

SOVRUM
Det rofyllda sovrummet bjuder på gott om utrymme för en dubbelsäng med nattduksbord på båda sidorna, och får ett fantastiskt ljusflöde från det vackra parfönstret med djup fönsternisch och spanjolettöppning. Invid sovrummet finns en djup Walk in closet med suverän förvaring i två garderobsväggar med snygg och prydlig inredning. Detta utrymme kan antingen integreras i sovrummet med en dörröppning, alternativt kan det disponeras som ett eget barnrum med en partiell glasvägg som skänker vidare ljuset från sovrummet.

Välkomna till ett boende att bli förälskade i!

Förening

Fastigheten
Föreningen som bildades 2007 förvärvade fastigheten 2009, och består av ett gathus och ett gårdshus med en fin innergård emellan. Totalt finns 63 lägenheter i föreningen varav 58 upplåts med bostadsrätt och 5 lägenheter upplåts med hyresrätt (stor dold tillgång). Dessutom finns 7 lokaler som hyrs ut och bidrar till föreningens ekonomi, verksamheten är kontor, fotografverksamhet och förråd.
Ekonomisk förvaltning sker genom Valvet AB.

Delat ägande godkänns, med minsta ägarandel 10%. Juridisk person godkänns ej som köpare.
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och marken är upplåten med tomträtt.

Föreningen har god ekonomi med låg skuldsättningsgrad om cirka 4.200 kr/kvm och en stabil kassa om ca 1.4 mkr. För vidare information se årsredovisning. Det finns inga beslutade avgiftsändringar i dagsläget.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1.138 kr och en pantsättningsavgift om 455 kr/pant, som betalas av köparen.

Bilder

Fantastiskt sällskapsrum med utgång till balkong
Underbar matplats invid generösa fönsterpartier
Matplatsen invid utgången till balkongen
Underbar balkong med plats för sittmöbler och planteringar
Trevliga och lättmöblerade ytor i sällskapsrummet
Högt läge och vacker utsikt
Utsikten från balkongen
Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng
Vackert parfönster med spanjoletter
Fantastisk klädkammare med både skjutdörrsgarderob och flertalet hyllor och klädstänger
Sovrum
Lättmöblerat vardagsrum
I vardagsrummet finns en djup inbyggd garderob samt en pargarderob
Suverän förvaring och vackra fönsterbrädor
Luftigt kök med stilrent utförande och integrerade vitvaror
Härliga arbetsytor, mycket god förvaring och integrerad diskmaskin
Lyxigt utförande med carraramarmor
Kök
Inbyggd varmluftsugn och mycket goda skafferiutrymmen
Smakfullt renoverat badrum, förberett för tvättmaskin
Inbjudande entré med vacker hattylla och lättskött klinkergolv
Vackert och välskött 30-talshus
Välkommen till Roslagsgatan 29!
En kort promenad tar dig till Odengatan
På samma gata ligger populära Meno Male
Balzac runt hörnet
Närhet till såväl stadens puls som grönskan och lugnet

Planritning

Karta

Intresseanmälan
Roslagsgatan 29, 2tr

Youssef Bakali

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Tel: 08-666 00 04
Mobil: 070-935 36 24
Epost: youssef@innerstadsspecialisten.se