Fri värdering

Hej,
fyll i dina uppgifter så
värderar jag din bostad
omgående.

Vänligen,
Youssef Bakali
REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Tack - jag kontaktar dig inom kort

Orvar Odds väg 2, 4 tr

Drömläge med balkong i rakt söderläge och sjöutsikt

Drömlägenhet med allt man kan önska! Solig balkong i rakt söderläge med utsikt över Mälaren och Essingeöarna, smakfullt badrum med bubbelbadkar, modern kök i nyskick, stort sovrum med fantastiskt klädkammare och dessutom en av Fredhälls bästa föreningar med god ekonomi och låga avgifter. Missa inte denna!

Basfakta

2,5 rum om 58 kvm
2964 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV basutbud + 125 kr för bredband

Mäklare

Youssef Bakali | youssef@innerstadsspecialisten.se
Tel: 070-935 36 24 | 08-666 00 04
Anmäl intresse

Mäklare

Youssef Bakali
youssef@innerstadsspecialisten.se
Tel: 070-935 36 24 | 08-666 00 04
Anmäl intresse

Gå ner

Orvar Odds väg 2, 4 tr

Drömläge med balkong i rakt söderläge och sjöutsikt

Drömlägenhet med allt man kan önska! Solig balkong i rakt söderläge med utsikt över Mälaren och Essingeöarna, smakfullt badrum med bubbelbadkar, modern kök i nyskick, stort sovrum med fantastiskt klädkammare och dessutom en av Fredhälls bästa föreningar med god ekonomi och låga avgifter. Missa inte denna!

Basfakta

2,5 rum om 58 kvm
2964 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV basutbud + 125 kr för bredband

Mäklare

Youssef Bakali | youssef@innerstadsspecialisten.se
Tel: 070-935 36 24 | 08-666 00 04
Anmäl intresse

Mäklare

Youssef Bakali
youssef@innerstadsspecialisten.se
Tel: 070-935 36 24 | 08-666 00 04
Anmäl intresse

Interiör

I lummiga och grönskande Fredhäll, där man finner den perfekta balansen mellan närheten till stadens puls och nöjen men bor i lugna kvarter långt från trafik och kommers, finner vi denna magiska tvåa med alla rätt! Den möblerbara balkongen bjuder på sol från morgon till kväll tack vare det raka söderläget och den fria utsikten över trädkronor och takåsar. Alla fönster i lägenheten bjuder på en milsvid panoramavy över Mälarens vatten, båtliv, Essingeöarnas takåsar och vidare mot horisonten - en vy man kan njuta av både när man sitter i soffan och vid den härliga matplatsen. Bostaden bjuder på genomgående mycket hög standard med toppmodern kök med integrerade vitvaror, öppen planlösning mellan den stora matplatsen och vardagsrummet, badrum med bubbelbadkar, separat WC i hallen, fantastiskt Walk in closet perfekt placerad mellan hallen, sovrummet och badrummet, samt ett rymligt sovrum med plats för både dubbelsäng, arbetshörna och läshörna.

Här bor man i en stabil förening med de stora renoveringarna utförda, välskött gård och dessutom två stora takterrasser varav den enda ligger i söderläge med samma underbara utsikt som lägenheten. Terrasserna möbleras sommartid med utemöbler som rymmer stora middagssällskap samt loungemöbler - en underbar plats att påbörja en sommarfest! Området bjuder på goda kommunikationer med närhet till både 61:ans och 1:ans buss på bekvämt promenadavstånd samt tunnelbanans gröna linje endast 500 meter från porten. Närmaste mataffär/närlivs finns runt hörnet och området erbjuder ett flertal restauranger samt smultronstället Solstugan som bjuder på fantastisk vy över Mälaren och erbjuder en bred meny med drinkar, sötsaker och mat - ett underbart ställe att ha nära till på fina sommarkvällar!

Bostaden disponeras enligt följande:

HALL
Redan i hallen slås man av den fantastiska utsikten över vattnet och horisonten genom ett charmigt runt fönster placerat framför entrédörren. Hallen är ljus och välkomnande och öppnar upp mot både separat gäst-WC, vardagsrummet i öppen planlösning mot köket och även lägenhetens stora klädkammare som erbjuder förvaring från golv till tak. I hallen finns en hatthylla för avhängning av ytterkläder, plats för skohylla samt en extra byrå eller garderob. Väggarna är målade i vitt vilket är genomgående för bostaden och på golvet ligger en snygg gråmelerad klinker. Entrédörren är en säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM
Underbart vardagsrum i öppen planlösning mot köket, här finns två enastående fönsterpartier som skänker flödande ljus och direktkontakt med den vackra utsikten över vattnet och båtlivet - en utsikt man inte kan se sig mätt på. I vardagsrummet finns gott om utrymme för både soffa och fåtöljer, TV-hörna samt förvaring. Vardagsrummets väggar är målade i vitt och på golvet ligger en vacker fiskbensmönstrad parkett som vitlackerats. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen som är lättmöblerad och snyggt utformad med räcken i vitmålat smidesjärn som släpper förbi blicken. Den milsvida panoramautsikten låter dig njuta av Mälarens glittrande vatten och båtlivet. Balkongen ligger i söder och får även in solen i väst, här kan man sola från förmiddagen till solnedgången.

KÖK
Det snygga vinkelköket är toppmodernt och erbjuder allt man kan önska. Här finns gott om förvaring i skåp och lådor bakom vita snickerier med kromade beslag, en generös arbetsbänk i svart kompaktlaminat och ett snyggt fasat vitt kakel pryder väggen mellan arbetsbänken och överskåpen. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn samt infälld induktionshäll. Invid det fantastiska parfönstret finns utrymme för matbord som rymmer 4-6 personer till bords.

SOVRUM
Även i sovrummet kan man vakna upp till den härliga sjöutsikten, och det höga läget i huset gör det helt insynsfritt. Sovrummet är luftigt och ljust och erbjuder plats för dubbelsäng, nattygsbord, läshörna och arbetshörna invid det vackra parfönstret. Melllan sovrummet och badrummet finns den rymliga klädkammaren med inbyggd garderob, två rader med klädstänger, skohyllor och utrymme för övrig förvaring i trådbackar eller byråer. Här finns gott om klädförvaring för två personer.

BADRUM & TOALETT
Badrummet ligger i direkt anslutning till sovrummet och bjuder på vitkaklade väggar och ett snyggt vitt klinkergolv. Här finns ett lyxigt bubbelbadkar, både handdusch och regndusch, tvättställ med kommod med förvaring i två nivåer, spegelskåp samt handdukstork. I hallen nås den smakfullt renoverade toaletten med ett smidigt handfat, WC och tvättbänk med tvättmaskin med inbyggd torktumlare. Ovanför tvättbänken och WC:n finns även väggfasta skåp för extra förvaring. I taket sitter spotlights och på golvet ligger en snygg gråbrun klinker som utrustats med golvvärme för högsta komfort.

Välkomna till ett boende att bli förälskade i!

Förening

Fastigheten
Brf Mälarbröderna 6 förvärvade fastigheten 2011 och består av 30 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och 2 förråd som upplåts med hyresrätt. Mycket välskött hus med vacker benvit fasad och grönskande planteringar vid entrén. Föreningarnas medlemmar har tillgång till tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum, samt två fantastiska takterrasser.

Föreningen äger marken, dvs ej tomträtt.
Stambyte och byte av elinstallationer genomfördes 2007, huset befinner sig i mycket gott skick. Ventilationskontroll är genomförd och styrelsen arbetar på att utföra rekommenderade åtgärder, samt utföra mindre reparationer av vattenstammarna i källaren. Ekonomin är mycket stabil och man har behållit avgifterna på samma nivå 5 år i streck.

Föreningens lån uppgår till endast 11.100.000 kr och kassan uppgår till 717.000 kr. Det finns för närvarande inga planer på att upptaga nya lån eller genomföra några avgiftshöjningar.

Bilder

Underbar balkong med fri sjöutsikt
Här beskådar man sjölivet från första parkett
Högt läge - insynsfritt och milsvid utsikt över takåsar och vatten
Balkong
Balkongen nås från vardagsrummet som bjuder på samma vackra utsikt
Underbart ljust vardagsrum med lättmöblerade ytor
Härliga ljusa och öppna ytor
Vardagsrummet sett mot det moderna köket
Modernt kök med integrerade vitvaror
Rymligt och gott om plats för stora middagssällskap
Bättre utsikt vid middagsbordet går inte att få!
Smakfullt renoverat
Köket
Vardagsrummet mot hallen
Även sittandes i soffan är sjöutsikten närvarande
Panorama-vy
Vy mot väster - njut av solen från förmiddag till solnedgång
Vacker utsikt över Essingeöarnas takåsar och kyrktorn
Vardagsrum mot sovrum
Underbart rymligt sovrum med plats för dubbelsäng
Sovrum
Gott om utrymme för arbetshörna med hänförande utsikt
Underbar arbetshörna
Mellan hallen och sovrummet går en stor Walk in closet med fantastisk förvaring!
Klädkammare sett från hallen och sovrummet
Inbjudande hall med vackert fönster mot köket
Redan i hallen slås man av den vackra utsikten
Smakfullt renoverad WC och badrum med bubbelbadkar
Fantastisk takterrass som rymmer stora sällskap
Samma underbara vy som från lägenheten
Möblerad terrass
Utsikt från takterrass
Vackert hus med frontläge mot vattnet
Lätt att hitta parkering på gatan
Det välskötta huset och den vackra entrén
Badklipporna utanför porten
Fina promenadstråk nedanför huset
Underbara Fredhäll
Badklipporna
Solstugan nås med en kort promenad

Planritning

Karta

Intresseanmälan
Orvar Odds väg 2, 4 tr

Youssef Bakali

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Tel: 08-666 00 04
Mobil: 070-935 36 24
Epost: youssef@innerstadsspecialisten.se