Fri värdering

Hej,
fyll i dina uppgifter så
värderar jag din bostad
omgående.

Vänligen,
Youssef Bakali
REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Tack - jag kontaktar dig inom kort

Lidnersplan 10

17 KVM TERRASS - SJÖUTSIKT - ÖPPEN SPIS - GOTT SKICK

Drömmig tvåa med allt man kan önska! Välplanerade ytor med genomgående gott skick, terrass om 17 kvm med sjöutsikt och både morgon- och kvällssol, öppen spis, topprenoverat badrum och kök och rakt igenom varsamt renoverad. Välkomna till en riktig sanndröm!

Basfakta

2 rum om 51 kvm
2996 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV basutbud

Mäklare

Youssef Bakali | youssef@innerstadsspecialisten.se
Tel: 070-935 36 24 | 08-666 00 04
Anmäl intresse

Mäklare

Youssef Bakali
youssef@innerstadsspecialisten.se
Tel: 070-935 36 24 | 08-666 00 04
Anmäl intresse

Gå ner

Lidnersplan 10

17 KVM TERRASS - SJÖUTSIKT - ÖPPEN SPIS - GOTT SKICK

Drömmig tvåa med allt man kan önska! Välplanerade ytor med genomgående gott skick, terrass om 17 kvm med sjöutsikt och både morgon- och kvällssol, öppen spis, topprenoverat badrum och kök och rakt igenom varsamt renoverad. Välkomna till en riktig sanndröm!

Basfakta

2 rum om 51 kvm
2996 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV basutbud

Mäklare

Youssef Bakali | youssef@innerstadsspecialisten.se
Tel: 070-935 36 24 | 08-666 00 04
Anmäl intresse

Mäklare

Youssef Bakali
youssef@innerstadsspecialisten.se
Tel: 070-935 36 24 | 08-666 00 04
Anmäl intresse

Interiör

Ett rent drömläge i en klass för sig! Med enastående terrass om ca 17 kvm som sträcker sig längs med hela vardagsrummet och köket bor du här insynsskyddat över takåsar och med milsvid utsikt över Mälarens glittrande vatten. Trendig och ljus 2:a med generösa ytor för umgänge, god inbyggd förvaring i både hallen och sovrummet, nyrenoverat badrum med hög standard och snygg design, vardagsrum med öppen spis och toppmodernt kök. Mellan köket och vardagsrummet finns utgång till terrassen som inbjuder till stora middagar med familj och vänner - här ryms både loungemöbler, matbord för stora grillmiddagar och planteringar. På sommaren bjuder terrassen på mycket härlig både morgonsol (fram till c:a 9.00) och kvällssol hela vägen fram till solnedgången (från cirka 18-tiden och framåt). Smakfullt inredd med fiskbensparkett, väl avvägda rumsytor och generösa parfönster med vackra marmorbänkar och tidstypiska funkisdetaljer. Snyggt kök i lika trendig som klassisk bistrostil med gråputsad vägg som snyggt bryter av mot de släta vita snickerierna som döljer mycket god förvaring i kökets många skåp och lådor. Den mörka träbänken bjuder på generösa arbets- och tillberedningsytor och gör köket till en dröm för den matlagningsintresserade. Mellan köket och vardagsrummet ryms ett matbord för 4-6 personer invid den vackra öppna spisen som blir en riktig stämningshöjare för alla middagsbjudningar. Bo bekvämt på lyxig och optimerad yta - som ni hör är detta den perfekta bostaden för den som söker sig till något utöver det vanliga och vill höra vännerna uttrycka "wow" när de äntrar ditt hem.

Bostaden disponeras enligt följande:

HALL
Ljus och välkomnande hall med fantastiskt ljusflöde från både vardagsrummets och kökets fönsterpartier. Invid entrén finns gott om utrymme för en sittbänk och skohylla samt god avhängning av ytterkläder. Vidare in mot vardagsrummet finns tre generösa inbyggda garderober som erbjuder suverän förvaring. Entrédörren är en säkerhetsdörr.

VARADAGSRUM
Fantastiskt ljust och öppet vardagsrum med panoramafönster mot den magiska terrassen och en fungerande och provtryckt öppen spis invid den härliga matplatsen. Väggarna är vitmålade och golvet är av vacker fiskbensmönstrad parkett som vitpigmenterats. Från vardagsrummet nås den härliga terrassen.

KÖK
Toppmodernt kök med släta vita snickerier som döljer flertalet skåp och lådor, generös arbetsbänk och en snygg putsad vägg mellan skåpen och lådorna. Köket är fullutrustat med varmluftsugn, gasspis med fem gaslågor, fläkt, integrerad diskmaskin och kyl/frys samt inbyggnadsmicro i skafferiskåpet.

BADRUM
Toppmodernt badrum med mycket smakfullt utförande. Här finns duschhörna bakom vikbara duschdörrar i klarglas med både handdusch och takdusch med vattenfall, tvättställ med inbyggd kommod och spegelskåp med integrerad belysning. Här finns även ett vägghängt skåp för extra förvaring där man har förberett installationer för tvättmaskin. Golvet är utrustat med golvvärme för högsta komfort.

SOVRUM
Underbart rofyllt sovrum med gott om yta för både dubbelsäng och läshörna. Här finns parfönster som vackert ramas in av murgrönan som klättrar längs med fasaden och två djupa inbyggda garderober som erbjuder suverän förvaring.

Varmt välkomna till Lidnersplan 10!

Förening

Fastigheten
Föreningen Brf Folkungaträdet 4 som bildades 2000 äger och förvaltar fastigheten sedan 2003 (äganderätt, dvs ej Tomträtt). Föreningen består av 32 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och har dessutom dolda tillgångar i form av 2 lägenheter som idag upplåts med hyresrätt. Välskött förening och byggnad i gott skick med de stora renoveringarna gjorda (bland annat stambyte på 90-talet).

Framgent planeras en renovering med nya planteringar på föreningens gräsmatta på framsidan av huset samt en OVK-besiktning som planeras till hösten 2018.

Föreningen håller en stabil kassa om ca 1.650.000 kr och har dolda tillgångar i form av två hyresrätter samtidigt som belåningen uppgår till endast 13.000.000 kr med fördelaktiga räntor hos Swedbank.

I föreningen finns lägenhetsförråd, välutrustad tvättstuga som renoverades 2012 samt cykel-förråd. För TV och bredband är huset anslutet till ComHem.

Vid överlåtelse uttar föreningen en överlåtelseavgift som betalas av köparen om 2,5 % av gällande prisbasbelopp (1137,50 kr för 2018) samt en pantsättningsavgift om 1% (455 kr per pant) av pantsättaren.

Bilder

Underbar terrass med kvällssol och utsikt över takåsar och trädkronor
Här njuter man av många grillkvällar med sol och beskådar båtlivet från första parkett
Milsvid utsikt
Härligt läge högt över trädkronor och takåsar
Soldränkt terrass med lättmöblerade ytor - hit når både morgon- och kvälssolen!
Stor matplats och utrymme för grill och planteringar
Vacker grönska och glittrande vatten
Terrassen
Underbart ljusa och öppna ytor
Smakfullt renoverat kök
Härligt vardagsrum med fungerande öppen spis
Vackra vitpigmenterade fiskbensgolv
Rymligt kök med full maskinell utrustning
Härliga arbetsytor
Trevlig öppning mellan köket och vardagsrummet
Vackra stenbänkskivor
Terrassens matplats i direkt anslutning till köksfönstren
En given middagsplats på sommarens soliga kvällar
Tänk att börja dagen här med en frukost i morgonsolen
I vardagsrummet ryms ett matbord för 4-10 personer
-
Ytorna gör det möjligt att ha matplats vid öppna spisen och större soffgrupp invid fönstren också
Härlig matplats med flödande dagsljus från de många fönstren
-
Suveränt badrum i stilrent utförande - förberett för tvättmaskin!
Underbart luftigt och rofyllt sovrum med fönster mot återvändsgata
Vacker inramning och grönskande utsikt
Gott om utrymme för dubbelsäng och bra inbyggd förvaring
Inbjudande hall med lättskött klinkergolv och många garderober
Välskött hus med lugnt och attraktivt läge invid Kristinebergs badklippor
Promenadavstånd till både vacker strandpromenad och toppmodernt köpcentrum
Kvällspromenaden leder dig förbi Kristinebergs badklippor och vidare till Hornsbergs strand
Underbara områden att beskåda båtliv, bada och närhet till generöst restaurangutbud

Planritning

Karta

Intresseanmälan
Lidnersplan 10

Youssef Bakali

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Tel: 08-666 00 04
Mobil: 070-935 36 24
Epost: youssef@innerstadsspecialisten.se